Gratis Verzending vanaf €10 | Levering 1-3 dagen | 20.000+ Blije Klanten

  • Uitstekende Kwaliteit
  • Plasticvrij
  • Vegan
  • Dierproefvrij
Ambassadeurs - CHOOSE! Ambassadeurs - CHOOSE!

Skip Waste Get CHOOSE Paste

‘’Niet Knijpen, maar Kauwen’’ – Met CHOOSE! willen we met unieke tandpasta uit een tabletje de tandpastamarkt voorgoed veranderen. Je kauwt op de tablet en voelt het opschuimen zoals een tandpasta die je gewend bent. Maar dan zonder (plastic) verspilling van tubes en tandpasta. Het is 100% vegan, dierproefvrij, effectief gemaakt door tandartsen en met sociale impact! Help jij ons groeien?

‘’We staan pas aan het begin, maar we doen er alles aan om voor 2030 – 1 op de 10 mensen in Europa te inspireren om te poetsen zonder (plastic) verspilling van tubes en tandpasta. En daarmee te zorgen voor een blij gebit en een blije planeet!’

Wie zijn wij? – Begin 2020 zag oprichter Pim van der Grind in Bali, waar hij destijds werkte als freelancer, de stranden letterlijk volstromen met plasticsoup. Ook zag hij veel – onverzekerde mensen rondlopen met een slecht gebit. ‘’Het reizen opende mij de ogen om meer vanuit het collectief te denken’’. Toen het verschijnsel poetsen met tabletten opdook in de VS, vielen alle puzzelstukjes samen en rook hij zijn kans.

Na veel onderzoek, testen en voorbereiding begon eind 2020 het avontuur met de lancering van CHOOSE!. Waarop oprichter Pim samen met mede-oprichter Nick Schagen naast het verkopen, dagelijks druk bezig was om de pakketjes met zakjes tandpasta tabletten, bamboe potjes en bamboe tandenborstels zelf in te pakken en te versturen vanuit de schuur van Pim’s ouders!

Na vele tegenslagen én leermomenten, is de schuur inmiddels verruild voor de sociale werkplaats. En nog belangrijker; hebben we inmiddels 20.000+ blije klanten in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Italië! Hiermee hebben we plastic afval gelijk aan 245.000 travel-size tandpasta tubes bespaard! Dat zijn omgerekend 2.100.000+ poetsbeurten zonder (plastic) verspilling! Mooie cijfers, maar dit is pas het begin!

Wat is het probleem met normale tandpasta uit een plastic tandpasta tube? – Als we niks veranderen is er in 2050 meer plastic dan vis in de zee. Jaarlijks verdwijnen er meer dan 1.5 miljard plastic tandpasta tubes met 5 tot 20% achtergebleven tandpasta in de zee… De natuur kan het niet afbreken. Hierdoor blijven oneindig veel kleine stukjes (micro)plastics rondzwerven. Dat is zeer slecht voor de zeedieren, het milieu en uiteindelijk ook voor ons, de mens!

Waarom niet duurzaam? – De traditionele mondverzorgingsindustrie pakt, mede vanuit financiële belangen, niet haar verantwoordelijkheid om onze planeet tegen (plastic) verspilling te beschermen. Zelfs anno 2023 loopt men nog mijlenver achter op duurzaamheid. Ga naar een gemiddelde supermarkt, drogisterij of tandartspraktijk en je zal zien dat bijna alle (mond)verzorgingsartikelen helaas nog altijd heel veel plastic bevatten! Dat kan anders en moet anders!

Zero Waste CHOOSE Paste – Maak van CHOOSE Paste dé Tandpasta van de Toekomst zonder (plastic) verspilling, maar met effectieve tandverzorging én sociale impact! De CHOOSE tandpasta tabletten zijn 100% vrij van microplastics (kleine stukjes plastic). Wij hebben zelfs het “Zero Plastic Inside Certificaat” van de Plastic Soup Foundation hiervoor gekregen, waar we stiekem best een beetje trots op zijn!

Onze producten worden CO2-Neutraal in milieuvriendelijke papieren zakjes in combinatie met een navulbare Bamboe Pot geleverd. Op die manier kunnen de tabletten lang en optimaal bewaard blijven. Ook staat ons toffe bamboe potje natuurlijk veel leuker in de badkamer dan een plastic tube!

Waar staan we nu? – Na vele testen en het luisteren naar de feedback van proefpersonen, zijn we samen met tandartsen tot een unieke formule tandpasta tabletten gekomen. Dit zonder schadelijke conserveer-, kleur en schuimmiddelen zoals SLS en parabenen. Onze belangrijkste speerpunten hierbij waren: goede ingrediënten, een lekkere smaak en gemakkelijk in gebruik. En dat is precies wat we hebben gemaakt, een zero waste alternatief op tandpasta waar heel veel mensen blij van worden!

  • Effectieve Unieke Formule voor Tandverzorging. Onze tandpasta tabletten zijn onafhankelijk getest en gemaakt door tandartsen met verantwoorde natuurlijke ingrediënten om tandbederf te voorkomen. Ook is het geschikt voor gevoelige tanden. Zo krijg je op een duurzame manier een gezond en stralend gebit, waar je tandarts blij van wordt!
  • Verfrissende & Schuimende werking. Door de unieke samenstelling zullen de tandpasta tabletten tijdens het tandenpoetsen optimaal opschuimen naar tandpasta en een verfrissend mondgevoel geven. Zo is het makkelijk in gebruik en ervaar je een frisse adem na het tandenpoetsen. Een lijst van de ingrediënten vind je hier!
  • 20.000+ Blije Klanten. Meer dan 20.000+ blije klanten poetsen hun tanden dagelijks met CHOOSE Paste. Bovendien worden we uit 1.000+ reviews op Bol.com, Amazon en Trustpilot gemiddeld met een 4.5 uit 5 sterren beoordeeld.

CHOOSE! & Sociale Impact. Met jouw hulp maken we de wereld weer een stukje mooier! Wij doneren 5% van onze winst aan de Dutch Dental Care Foundation, die tandzorg biedt aan kansarme kinderen in Kenia. Want glimlachen met een gezond gebit is niet vanzelfsprekend voor iedereen. In Kenia durft maar liefst 28% van de mensen niet te lachen vanwege hun gebit. En 15% van de kinderen heeft last van tandproblemen. Kinderen die pijn hebben, slapen en eten niet, gaan hierdoor niet naar school en leren dus niet. Daarom steunen wij Dutch Dental Care, die inmiddels al meer dan 65.000+ kinderen in Kenia hebben geholpen. Ook vinden wij het belangrijk dat iedereen in Nederland een kans krijgt om mee te doen en te werken. Daarom werken we samen met een sociale werkplaats, waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt geweldig werk verrichten door pakketjes in te pakken en te versturen naar onze klanten.

Waarom zoeken we Ambassadeurs? We zouden het te gek vinden om binnen onze community een mooi bedrag op te halen met vrienden, fans en investeerders. Op die manier kunnen wij door blijven groeien en zo met zijn allen van CHOOSE Paste dé Tandpasta van de Toekomst maken zonder (plastic) verspilling, maar met effectieve tandverzorging én sociale impact!

Wat bieden we jou! Je kan bij ons verschillende pakketten kopen, gebundeld met mooie (kerst-) producten, gratis samples en mogelijkheden tot nauwe betrokkenheid met CHOOSE! In dit geval dus geen lening en iedereen kan meedoen!

CHOOSE Paste Ambassadeur - Desktop

CHOOSE PASTE - Ambassadeur - Mobile

CHOOSE Paste - Super Fan

CHOOSE PASTE - Super Fan - Mobile

CHOOSE Paste - Supporter

CHOOSE PASTE - Supporter - Mobile

Laten we samen onze krachten bundelen om een steentje bij te dragen om (plastic) verspilling van tubes en tandpasta te verminderen! En op die manier zoveel mogelijk mensen, op zoveel mogelijk plekken in de wereld weer gezond te laten glimlachen. Wordt jij onze Ambassadeur?

P.S. Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact op. Je kunt ons bereiken via 085 00 03 829 of stuur een e-mail naar hello@chooseteethcare.com We staan klaar om je te helpen!


0
0

Mijn Winkelwagen

Flexibel Refill Plan

Maandprijs
€6,95
Iedere 3 maanden
€19,95
Verzendkosten in NL
Gratis
Aantal personen
-
1
+
Tandenpoetsen per dag
-
2
+
Plan Details
Je ontvangt iedere 6 maanden een 6-maandpakket voor 1x per dag tandenpoetsen

Met de eerste levering wordt een bamboe refill pot meegeleverd. Plan is dagelijks handmatig opzegbaar via je account.
Je ontvangt iedere 3 maanden een 3-maandpakket voor 2x per dag tandenpoetsen

Met de eerste levering wordt een bamboe refill pot meegeleverd. Plan is dagelijks handmatig opzegbaar via je account.
Je ontvangt iedere 2 maanden een 2-maandpakket voor 3x per dag tandenpoetsen

Met de eerste levering wordt een bamboe refill pot meegeleverd. Plan is dagelijks handmatig opzegbaar via je account.

Impact Refill Plan

Maandprijs
€5,83
Iedere 12 maanden
€69,95
Verzendkosten in NL
Gratis
Aantal personen
-
1
+
Tandenpoetsen per dag
-
2
+
Plan Details
Iedere 12 maanden een refill van 4x een zakje van 90 tabletten

Met de eerste levering wordt een bamboe refill pot meegeleverd. Plan is dagelijks handmatig opzegbaar via je account.
Iedere 12 maanden een refill van 8x een zakje van 90 tabletten

Met de eerste levering wordt een bamboe refill pot meegeleverd. Plan is dagelijks handmatig opzegbaar via je account.
Iedere 12 maanden een refill van 12x een zakje van 90 tabletten

Met de eerste levering wordt een bamboe refill pot meegeleverd. Plan is dagelijks handmatig opzegbaar via je account.

- Maak je set compleet -

Ambassadeurs
Bamboo Travel Case
Toevoegen - 7,99
Bamboe Tandenborstel
Toevoegen - 5,99
0