Gratis Verzending vanaf €10 | Levering 1-3 dagen | 20.000+ Blije Klanten

  • Uitstekende Kwaliteit
  • Plasticvrij
  • Vegan
  • Dierproefvrij

Samen Sterk

”Maak van CHOOSE Paste de tandpasta van de toekomst zonder (plastic) verspilling, maar met effectieve tandzorg en sociale impact!”

Meer weten? Klik hier op de brochure voor meer info.

Om onze plannen te financieren willen we een Crowdfunding campagne gaan opzetten. Ter voorbereiding op onze Crowdfunding, zouden we graag jou mening willen horen, of je nu wilt investeren of niet. Jouw mening is van onschatbare waarde voor ons!

Zou je alsjeblieft enkele minuten willen nemen om onze vragenlijst in te vullen? Het kost slechts 3-4 minuten van je tijd, en als blijk van waardering ontvang je 20% korting. Bovendien maak je kans op een 12-maandpakket tandpasta tabletten met travel kit t.w.v. €78,85.

Jouw mening is goud waard & zal ons enorm op de goede weg helpen!

 

Tandenborstel 3

”We zoeken 250 mensen die meer dan €1.000,- willen investeren, maar ook een kleine bijdrage van €250,- zal ons al enorm helpen!”

Giveaway

Voor de financiering van onze plannen hebben we minimaal €100.000 tot €250.000 nodig, wat we willen ophalen in september met een Crowdfunding campagne via CrowdAboutNow 

In het kort – via dit platform kan je ons een lening geven, zodat wij kunnen doorgroeien en nog meer impact kunnen maken! Wij betalen je netjes geld binnen 6 jaar terug met een jaarlijks rendement van 4%, geven je een toffe beloning en houden je betrokken!

Om te onderzoeken of er voldoende draagvlak is voor de aankomende crowdfunding, zijn we toezeggingen aan het verzamelen onder onze community. Wil jij mee doen of ken je iemand uit je omgeving die mee wil doen?

Vul nu de vragenlijst in en deel je mening met ons. 

Steun ons met het delen van je mening – Als dank voor je mening krijg je eenmalig 20% korting op alle producten & maak je kans op 720 Tandpasta Tabletten, Bamboe Pot, Bamboe Tandenborstel, Katoenen Zakje en Reisblikje 10ml t.w.v. €78.85.

Steun ons met een toezegging – Als dank krijg je 20% korting op alle producten en maak je kans op 720 Tandpasta Tabletten, Bamboe Pot, Bamboe Tandenborstel, Katoenen Zakje en Reisblikje 10ml t.w.v. €78,85.

Ja, we betalen je financiële bijdrage terug. De looptijd van de rentedragende lening is 6 jaar, met jaarlijks een rendement van 4%. We beginnen met aflossen van je lening in de laatste 2 jaar, zodat je jaarlijks rente ontvangt over een groter bedrag. Afhankelijk van je investering ontvang je ook een passende beloning als dank voor je steun.

Ons plan omvat:

  • Versterking van het CHOOSE! merk, om ons verhaal nog krachtiger te maken en meer mensen te inspireren om op verantwoorde wijze tanden te poetsen zonder plastic verspilling.
  • Onderzoek naar nog betere CHOOSE Paste varianten, zoals een tweede tandpastatablet met een nieuw natuurlijk vervangend ingrediënt genaamd nHAP.
  • Toevoeging van nieuwe teamleden met verschillende specialiteiten om ons werk beter te verdelen en snellere vooruitgang te boeken.
  • Uitbreiding van CHOOSE! naar andere Europese landen om ons merk verder te laten groeien en te streven naar duurzaam tandenpoetsen overal.
  • Toegang krijgen tot de reissector door ons product aan te bieden aan hotels en vliegmaatschappijen, met als doel om een sterke positie te verwerven als duurzame mondverzorgingsleverancier.

Jazeker! We maken graag tijd voor je vrij om kennis te maken en je vragen te beantwoorden! Je kan ons telefonisch bereiken via +31 85 00 03 829 en/ of stuur een bericht naar pim@chooseteethcare.nl.

Ons doel is om een rentedragende lening van €100.000 tot €250.000 op te halen, om de groei van CHOOSE! te ondersteunen.

Met jouw financiële steun, die we binnen 6 jaar terugbetalen met een jaarlijks rendement van 4%, kunnen we blijven groeien en draag je bij aan het verminderen van (plastic) afval. En daarmee help je niet alleen ons, maar ook kansarme kinderen in Kenia aan een gezonde glimlach! Zelfs een kleine financiële bijdrage van €250,- maakt al een groot verschil.

CHOOSE! heeft financiële steun nodig om onze missie te versterken en de invloed uit te breiden. We willen niet alleen een duurzaam tandpasta alternatief bieden, maar ook blijven innoveren en groeien. Jouw financiële steun helpt ons ons merk te versterken, betere producten te ontwikkelen en ons bereik in Europa te vergroten. We willen meer mensen bewust maken van plasticvrije tandverzorging en hen aanmoedigen om te kiezen voor een gezond gebit en een betere planeet. Met jouw investering kunnen we niet alleen ons bedrijf laten groeien, maar ook onze positieve impact vergroten en samenwerken aan een schonere toekomst!

We zijn momenteel bezig met het verzamelen van toezeggingen binnen ons netwerk en de community. We verwachten de crowdfunding te lanceren in september via het CrowdAboutNow platform. Schrijf je in en we houden je op de hoogte van de lancering.

Crowdfunding betekent dat mensen zoals jij ons financieel steunen, zodat wij kunnen doorgroeien. Naast dat we je lening terugbetalen, ontvang jij een jaarlijks rendement en een toffe beloning.

Het geld wordt beheerd door CrowdAboutNow. Zodra ons nog te bepalen doelbedrag is bereikt, wordt het aan CHOOSE! overgemaakt. Mocht het doelbedrag niet worden gehaald, dan wordt het bedrag teruggestort.

Je kunt al meedoen vanaf €250,-. We willen iedereen de kans geven om bij te dragen aan ons succesverhaal, ongeacht de omvang van je investeringsmogelijkheden. 

We zoeken 250 mensen die meer dan €1.000,- willen investeren, maar ook een kleine bijdrage van €250,- zal ons al enorm helpen!

Als we genoeg toezeggingen hebben verzameld gaan we de Crowdfunding in lanceren via het CrowdAboutNow platform. We verwachten dit in september. Als je je aanmeldt, houden we je op de hoogte van de startdatum.

Je ontvangt regelmatige updates via e-mail over de voortgang en ontwikkelingen. Zo blijf je goed geïnformeerd over hoe jouw investering bijdraagt aan ons succes en de positieve impact die we samen realiseren.

Samen naar een betere wereld, zonder (plastic) verspilling!

Tandenborstel 3
0

Mijn Winkelwagen

Flexibel Refill Plan

Maandprijs
€6,95
Iedere 3 maanden
€19,95
Verzendkosten in NL
Gratis
Aantal personen
-
1
+
Tandenpoetsen per dag
-
2
+
Plan Details
Je ontvangt iedere 6 maanden een 6-maandpakket voor 1x per dag tandenpoetsen

Met de eerste levering wordt een bamboe refill pot meegeleverd. Plan is dagelijks handmatig opzegbaar via je account.
Je ontvangt iedere 3 maanden een 3-maandpakket voor 2x per dag tandenpoetsen

Met de eerste levering wordt een bamboe refill pot meegeleverd. Plan is dagelijks handmatig opzegbaar via je account.
Je ontvangt iedere 2 maanden een 2-maandpakket voor 3x per dag tandenpoetsen

Met de eerste levering wordt een bamboe refill pot meegeleverd. Plan is dagelijks handmatig opzegbaar via je account.

Impact Refill Plan

Maandprijs
€5,83
Iedere 12 maanden
€69,95
Verzendkosten in NL
Gratis
Aantal personen
-
1
+
Tandenpoetsen per dag
-
2
+
Plan Details
Iedere 12 maanden een refill van 4x een zakje van 90 tabletten

Met de eerste levering wordt een bamboe refill pot meegeleverd. Plan is dagelijks handmatig opzegbaar via je account.
Iedere 12 maanden een refill van 8x een zakje van 90 tabletten

Met de eerste levering wordt een bamboe refill pot meegeleverd. Plan is dagelijks handmatig opzegbaar via je account.
Iedere 12 maanden een refill van 12x een zakje van 90 tabletten

Met de eerste levering wordt een bamboe refill pot meegeleverd. Plan is dagelijks handmatig opzegbaar via je account.

- Maak je set compleet -

Samen Sterk
Bamboo Travel Case
Toevoegen - 7,99
Bamboe Tandenborstel
Toevoegen - 5,99
0